2010. augusztus 19., csütörtök

Hadaway buli ...mennek a dolgok stb...

Szó ami szó a Hadaway buli jól sikeredett,igaz clubtermes voltam,de Zsiros Ati kollega közös munkája jóvoltából (aki a műsor alatt leváltott engem) láthattam Mr. Diszkópatkányt.A hangja az igazán tetszetős volt és tudom,mivel én mikor ez új zene volt akkor is toltam újban,hogy eredeti is volt ez hang.
Egy kivetni való viszont nagyon feldühített.
A műsor közepén valami idióta valami félreérthetőt odaszólt neki aztán a többeikekkel arra lettünk figyelmesek,hogy hátraküldi a srácot.Mondom : "Ilyen van gyerekek?Belekötnek a vendégbe?"Kicsit több tisztelet és kultúra ez az amieh még érni kell kis hazánkban az emberek egy részének,hiszen ha kifizeti a belépőt a vendégért is akkor illik megtisztelni is őt.De lényeg,hogy jó volt.
Mennek a dolgok mostanában.
Felvállaltam az idénytől egy teljes marketing és arculat tervezéssel járó új szabadtéri szórakozóhelyet is.A lehetőség adott minden kollegának is,aki egy picit szeretne hozzátenni a hely sikeressé tételében.
A varázslat 2011-től abban rejlik,hogy végre a városhoz közel és ehhez méltóan igényes környezetben már az idéntől megnyílt Kabaláson egy új Szabadidő és Rendezvénypark.A Tesco-tól kb 3km-re lévő szórakozóhely a tervek szerint a jövőben minden igényt kifog elégíteni.Nagyon sok új dolog lesz itt,ami minden korosztály számára megtalálja a kikapcsolódást.
Országos médiákkal is folynak tárgyalások ezen ügy igazán sikeressé tételében.
Széles körben gondolkodunk a humortól a legmagasabb szintű művészetekig,na és persze az elmaradhatatlan bulikig.Télen megnyílik a város első és mindezidáig egyetlen korisdiszkója ami a jégen való korcsolyázást jelenti egy igazi bulihangulat kellős közepén,de folynak még tárgyalások az X-Faktor finalistáinak is a szereplési lehetőségeiről majd a következő idény előtt. Tehát nem szezonjellegű dologban gondolkodom hanem egy egész évet körülölelő komplexum kialakításában.
Egy olyanban amiről a város már régóta álmodik csak ez mondjuk sajnos más kívűlálló okok miatt pl. a Sóstón nem jöhetett létre.
Na és persze az egyszerű és mégis hangzatos a vendégnek sokat adó műsorokig bezárólag természetesen nem horror árakon.
2011-től megváltozhat a bulizási szokásod ha minket választasz majd.
Folyt. köv....
Info : http://www.kabalaetterem.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések: